Start

Locul în care vă aflaţi Dvs!:Start


Site-ul pune la dispoziţia începătorilor în această meserie, dar şi a experţilor în domeniu documentaţie elaborată de profesionişti.

Dacă vă pregătiţi pentru obţinerea unui SON (certificat de calificare profesională), găsiţi module în acest sens în meniul din partea stângă. Navigaţi până la nivelul la care vă situaţi la fiecare nivel urmând să găsiţi o listă de module obligatorii şi opţionale.

Documentaţia este de asemenea grupată în funcţie de suport, astfel că materialele video, fişele de lucru şi testele se regăsesc în aceeaşi secţiune. Cursanţii se pot pregăti la şcoală, acasă sau chiar la muncă, metodele de pregătire fiind astfel mai flexibile.

Puteţi descărca tot ce se găseşte pe site, în condiţiile licenţei 2.0 Creative Commons. Conţinutul acestui site este protejat de o licenţă de utilizare în scop necomercial de tip Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.0 UK: England & Wales License.

 

Asistenţă

Suntem bucuroşi să vă oferim asistenţă, în caz de nevoie. Adresa noastră de email este ifes@ifes.ro iar numărul de telefon 004-0264-413-091. Suntem foarte interesaţi de părerea dumneavoastră despre noul website. Vă rugăm să ne transmiteţi prin e-mail părerile dvs. Vă mulţumim.

 

Fişe de lucru

Fişele de lucru folosite în cadrul cursului de frizerie şi coafură, elaborate în cadrul unui studiu JISC al serviciului, pot fi descărcate de la Jorum. Aceste fişe au fost elaborate de practicieni şi sunt puse la dispoziţie de Jorum pentru a fi folosite în pregătirea cursanţilor.

 

Statistici privind utilizarea

Statisticile de accesare a cursului de frizerie şi coafură nu mai sunt disponibile online. Acest lucru este determinat de faptul că site-ul este acum unul cu acces liber, avantajul fiind acela că înregistrarea prealabilă a cursanţilor nu mai este necesară.

 

Mobile

Curs de frizerie şi coafură a fost primul site JISC conceput special pentru a fi accesat de pe telefonul mobil. Site-ul pentru telefonul mobil se găseşte la adresa htmob.mobi

 

Dă-ne un Like!