Uscătorul de păr

Locul în care vă aflaţi Dvs!:Alte abilităţi, resurse şi informaţii privind produsele - Hairdryer


Instrumente pentru foenare

Uscătorul de păr

Click here to view the full size photo - 116 KB

Există multe tipuri de uscătoare care diferă din punct de vedere al formei, vitezelor şi puterii. Uscătoarele profesionale au o putere cuprinsă între 1800 şi 3000 W.

Uscătoarele mai mici sunt bune pentru părul scurt şi slab. Uscătoarele mai mari şi mai puternice sunt pentru părul bogat şi lung.

Uscătorul de păr cu mâner

Este instrumentul cel mai important. Uscătorul trebuie să aibă viteze şi temperaturi reglabile. Trebuie să fie uşor (ca greutate) şi simplu de folosit, iar butoanele pentru comenzi să fie la îndemână. De obicei, uscătoarele au trei tipuri de comenzi:

  • Viteză
  • Cald
  • Rece

Viteză

În funcţie de dimensiunea uscătorului, sunt două sau trei viteze. Încercaţi mereu să controlaţi viteza, vă va ajuta să obţineţi un rezultat mai bun.

1. Viteză mare – se foloseşte pentru a elimina umezeala în exces înainte de a începe procesul de foenare.

2. Viteză medie – se foloseşte pentru a definitiva forma tunsorilor.

3. Viteză redusă – se foloseşte pentru a da formă tunsorilor

Cald

1. Rece – pentru a da formă

2. Mediu – pentru a controla forma

3. Fierbinte – pentru a usca părul în forma deja stabilită

Uscătorul de păr: accesorii

Duza

Duza se foloseşte pentru a concentra aerul fierbinte către o anumită zonă a capului. Aerul fierbinte este direcţionat prin duză - un instrument foarte eficace, întrucât astfel puteţi controla mai bine foenarea.

Difuzor

Difuzorul se ataşează uscătorului. Repartizează aerul fierbinte prin orificii de ventilare. Se foloseşte pentru a crea bucle moi pentru o coafură de zi cu zi, sau pentru a da dinamism tunsorilor pe care le-aţi executat.

 

Dă-ne un Like!