Tunsoare ascutita

Locul în care vă aflaţi Dvs!:Tunsori bărbăteşti - Tunsoare ascutita


Tunsoare ascutita

Click here to view the full size photo - 129 KB

Maşinile de tuns sunt cel mai adesea folosite în executarea tunsorilor bărbăteşti. Oferă un contur drept şi accentuează masculinitatea.

Există două tipuri de maşini de tuns pe care le puteţi folosi: electrică şi manuală. În prezent, cel mai adesea se foloseşte maşina de tuns electrică. Maşinile de tuns sunt dotate cu două lame zimţate, una peste cealaltă, pentru un tuns rapid.

Maşinile de tuns de mici dimensiuni şi manevrabile manual sunt utile pentru îndepărtarea firelor rămase pe linia de creştere a părului sau la perciuni.

În general, maşina de tuns de foloseşte pe părul uscat, însă rezultatul nu este diferit dacă părul este ud. Maşina de tuns este ideală pentru a da formă şi a evidenţia linia de creştere a părului şi pentru a tunde foarte scurt, foarte repede.

Trebuie să întreţineţi maşina de tuns, curăţându-o, aplicând ulei lubrifiant şi schimbând în mod regulat lamele.

Capuri de protecţie pentru maşina de tuns

Pentru a obţine un rezultat satisfăcător şi uniform, în special atunci când executaţi tunsoarea foarte aproape de capul clientului, este important să folosiţi o maşină de tuns dotată cu un cap de protecţie.

Capurile de protecţie sunt de mărimi diferite pentru a obţine lungimi diferite ale părului. Odată ce v-aţi însuşit tehnica de bază de manevrare a maşinii de tuns, puteţi executa tunsori cu lungimi diferite, folosind capuri cu mărimi diferite.

Dimensiunea maşinii de tuns      Lungimea părului
0000 Foarte aproape de păr, asemeni bărbieritului
000 0.3 mm, aproape de păr
00 0.4mm
0 0.8mm
0A 1.2mm
1 3.3mm
1A 4.0mm
11/2  4.8mm
2 6.4mm
3 7.9mm
 

Dă-ne un Like!