Răsucire naturală

Locul în care vă aflaţi Dvs!:Tunsori de damă - Răsucire naturală


Tunsoarea pierdută pe păr lung este una dintre cele mai răspândite tunsori actuale. Forma tunsorii permite păstrarea lungimii, conferirea unui aspect armonios şi evidenţierea trăsăturilor frumoase ale feţei.

 

Tunsoarea poate fi realizată cu ajutorul foarfecelor sau a briciului şi se potriveşte atât părului creţ cât şi părului drept. În plus, este foarte adaptabilă:

  • • formă stratificată poate consta într-o răsucire naturală
  • • pentru obţinerea aspectului pierdut, părul poate fi tuns la un unghi mai mare, tunsoarea rezultată fiind mai armonioasă, sau poate fi tuns la un unghi mai mic, tunsoarea rezultată având mai mult volum şi un aspect mai bine definit.

Răsucirea naturală este derivată din tunsoarea pierdută rotunjită. Ca şi aceasta din urmă, tunsoarea cu răsucire naturală este realizată prin crearea unor linii orientate spre interior, numai că unghiul acestora este mult mai ascuţit.

 

Este o tunsoare foarte răspândită pentru părul lung deoarece conferă o linie mai armonioasă în partea din faţă. Poate de asemenea să dea profunzime părului ondulat sau puţin creţ. Poate fi realizată pe orice tip de păr şi aproape întotdeauna pe părul lung.

 

Dă-ne un Like!