Placă ceramică

Locul în care vă aflaţi Dvs!:Alte abilităţi, resurse şi informaţii privind produsele - Placă ceramică


Plăci de întins părul

Plăcile electrice pentru îndreptat şi ondulat părul se folosesc pe părul uscat. Cel mai adesea sunt folosite pe părul scurt şi drept, pe părul tip afro sau pe părul lung pentru a conferi efect de ondulare. Pot fi folosite pentru a crea dinamism şi bucle.

Pentru unele plăci mecanismul de deschidere/închidere funcţionează pe bază de arc, altele au un mâner pivotant; alegerea între cele două tipuri depinde de cât de familiarizat şi de în largul dumneavoastră vă simţiţi în executarea acestui proces. Plăcile sunt din crom lustruit şi dimensiunile plăcuţelor sunt, de obicei, de 13 mm, 16 mm şi 19 mm.

În funcţie de rezultatul dorit, veţi alege dimensiunea plăcuţelor şi unghiul în care poziţionaţi placa. Exersând, veţi învăţa să controlaţi tehnica de aranjat părul cu placa şi veţi nuanţa stilul coafurii dumneavoastră.

Plăci pentru efect „spirală”

Plăcile de tip „spirală” au striaţii pe plăcuţa fixă - a cărei dimensiune este, de obicei, de 13 mm. Părul se răsuceşte în jurul părţii fixe pentru a obţine onduleuri mici, strânse, perfecte.

Cum se folosesc plăcile

Poziţionaţi şuviţa de păr uscată între partea mobilă şi cea fixă a plăcii şi răsuciţi în sus, ca şi cum aţi pune părul pe bigudiuri. Ţineţi placa în această poziţie suficient timp, pentru ca părul, sub efectul căldurii, să devină moale. Îndepărtaţi placa trecând-o uşor prin păr. Astfel veţi crea un efect de bucle netede.

 

Dă-ne un Like!