Peria clasică Denman

Locul în care vă aflaţi Dvs!:Alte abilităţi, resurse şi informaţii privind produsele - Peria clasică Denman


Echipament de uscare a părului

Peria clasică Denman

Click here to view the full size photo - 67 KB

Peria clasică semi-rotundă Denman are un design menit a vă ajuta să obţineţi finisarea potrivită pentru tunsoarea de tip bob clasic drept. Peria este foarte versatilă şi vă va permite să maximizaţi volumul şi să daţi un finisaj neted tunsorilor pe care le realizaţi.

Este uşor de ţinut în mână şi are efect antistatic, datorită perilor fixaţi pe pernuţe de cauciuc. Peria se găseşte în diferite dimensiuni. Veţi alege dimensiunea periei pe care urmează să o folosiţi în funcţie de lungimea părului clientului dumneavoastră. Fiind uşor curbată, peria ajută părul să se întoarcă într-o formă clasică, creând astfel o margine naturală, uşor răsucită.

Tineţi minte că, în cazul tunsorii de tip bob clasic drept, lungimea părului nu trebuie să depăşească mandibula. Dacă părul este mai lung de atât, atunci nu se va răsuci.

DPeria Denman este un produs clasic. Deşi nu mai este la fel de folosită ca în trecut, este în continuare un model de calitate. Vă va ajuta să neteziţi cuticulele firelor de păr şi să creaţi o răsucire naturală în cazul tunsorilor drepte.

Pregătirea: Peria clasică Denman

Mai întâi, uscaţi părul cu un prosop şi aplicaţi produsul de aranjare, dacă intenţionaţi să folosiţi un astfel de produs. Împărţiţi părul în porţiuni, începând cu partea din spate. Porţiunile trebuie să fie de dimensiuni mici şi să fie orizontale. Începeţi cu zona cefei şi continuaţi spre creştet. Asiguraţi-vă că porţiunea la care aţi lucrat este bine uscată înainte de a trece la următoarea secţiune.

Folosirea periei

Plasaţi peria sub porţiunea de păr, lângă rădăcini, cu perii înspre dumneavoastră. Rotiţi uşor peria în jos şi aceasta va fixa părul datorită formei ei curbate. Ţineţi uscătorul de păr în spatele periei şi mişcaţi peria şi uscătorul în tandem în direcţia vârfurilor.

Repetaţi mişcarea până când porţiunea va fi perfect uscată, iar apoi treceţi la porţiunea următoare până uscaţi tot părul. Nu trebuie să înclinaţi sau să rotiţi peria pentru a obţine curbarea părului. Forma uşor curbată a periei va da o curbă naturală părului.

 

Dă-ne un Like!