Difuzor

Locul în care vă aflaţi Dvs!:Alte abilităţi, resurse şi informaţii privind produsele - Difuzor


Difuzor

Click here to view the full size photo - 98 KB

Folosind difuzorul puteţi da volum părului şi puteţi defini părul creţ. Difuzoarele pot avea diverse dimensiuni. Ele sunt fixate pe uscătorul de păr şi vă ajută să controlaţi temperatura şi să direcţionaţi căldura spre păr.

Uscarea părului creţ cu ajutorul difuzorului

Această tehnică de uscare a părului vă ajută să obţineţi efectul de păr zbârlit, lejer. Tehnica nu implică utilizarea unei perii, ci doar a unui difuzor rotund, de dimensiuni mari. Difuzorul trebuie să fie prevăzut cu orificii speciale care să direcţioneze căldura şi curenţii de aer direct în păr, fără a zbura însă părul într-o direcţie sau alta.

Pregătire

1. Îndepărtaţi excesul de apă din păr folosind un prosop. Dacă părul este lung, e recomandată împărţirea sa în porţiuni, începând cu zona cefei.

2. Plimbaţi-vă degetele prin păr şi ridicaţi-l de pe scalp. Atunci când ridicaţi părul prindeţi-l ferm în palmă. Chiar înainte de a strânge palma, direcţionaţi căldura uscătorului spre mâna dumneavoastră. Ţineţi cu fermitate părul şi continuaţi să-l uscaţi.

3. Eliberaţi părul după ce căldura s-a disipat. Efectul ar trebui să fie vizibil imediat.

4. Folosiţi oglinda pentru a verifica forma coafurii. Astfel vă veţi asigura că obţineţi efectul dorit.

5. Repetaţi procedura : prindeţi părul cu mâna şi ridicaţi secţiunile pentru a spori volumul şi pentru a obţine forma dorită.

6. Lucraţi de la o laterală spre cealaltă şi asiguraţi-vă înainte de a trece la următoarea secţiune că secţiunea la care lucraţi este perfect uscată.

 

Dă-ne un Like!